Viena kleita, viens džemperis

on 10/16/11. Filed under: , , , ,

   Tāda ražena nedēļas nogale padevās. Uztamborēju cepuri jaunskungam un tik pat ātri izārdiju, nez kāpēc sarāvās kamēr to pabeidzu :)). Protams nekas tur nesarāvās, vienkārši par mazu bij. 

Vakar devāmies ciemos pie vienas dāmas, kurai palika septiņi gadi. Jau pasen gribēju viņai uzšūt kleitu, un vakardiena bija tam piemērota. Šeit rezultāts: 


ai kā man patīk odere :) 




Un šodien... šodien... es beidzot pieķēros klāt kādam ļoti smukam flīša audumam. Pāris nedēļas jau gulēja plauktā, jo nevarēju izdomāt kādu modeli šūt. Un šodien atnāca pareizais mūzis :) Esmu sajūsmā par rezultātu. Tik žēl ka mazais džempera īpašnieks jau guļ. 





Ceru, ka rīt man atļaus vēl mazliet pašūt un varēšu pabeigt pirmās džinsas dēlam :) Un tad kopā ar džemperi mazu fotosesiju. 

Gandrīz aizmirsu! Pa šo nedēļu izmēģināju vienu recepti. Idevesmojos no  vienas dāmas, vārdā Anita, bloga. Ņemiet blociņus un pierakstiet - vēl viena super vienkārša recepte: 

Pamat mīklai vajag: 
 mīksts sviests - 100 grami
brūnais cukurs - 100 grami 
milti - 200 grami 

To visu samīca/saberž kopā, lai veidojas līdzīgi smiltīm. Pēc tam ņemam ābolus, nomizojam un sagriežam mazos gabaliņos, metam uz pannas un apcepam sviestā ar brūno cukuru. Cep kādas 5 minūtes. Man mājās nebija citu augļu vai ogu, tāpēc ņēmu talkā upeņu zapti dažādībai. Tātad, tos apceptos ābolus saliek trauciņos ar nedaudz upeņu zapti (lielākos kā keksiņu cepamie trauciņi) un pa virsu uzber mīklu un liek cepties uz apmēram 15min 200 grādos. Un ir tāaaaaaaaaaaaaaaads gardums! :)  Ātri, garšīgi, vienkārši. Sanāk tāda drupačkūka bez pamatnes. Visslabāk man garšo siltā veidā pasniegts ar saldējuma bumbinju. Labu apetīti! 






4 Responses to Viena kleita, viens džemperis

  1. mimosa

    Par recepti - nežēlīgi :D Bet viss pārējais smuks :)

  2. Inese

    Ai, kā meitenei patika :) Skatos uz darbiņiem un domāju, ka reiz jāsaņemas man arī izvilkt šujmašīnu.

  3. I.D.

    mimosa - nežēlīga, bet daudz nevajag (vismaz es nevaru daudz ieest), līdz ar to ir baigi labi :D

    Inese - tas priecē! velc gan ārā to šujamaparātu :)

  4. Inga

    ļoti skaistas un mīlīgas štātītes! :))) Recepte - kārdinoša un rudenim piestāvoša:))) Paldies, ka padalījies!

Leave a Reply