Trešdienas pastaiga

on 10/5/11. Filed under: , , ,



Šodien pazūdot internetā, atradu visādus interesantus nieciņus un idejas, kas varētu noderēt nākotnē. Nākam vasar plānojam jaunskungam istabu iekārtot tā pa riktīgo. Tā, ka istaba kļūst par pasaku valstību un katrā stūrī par savu valsti. Ļoti iekrita prātā šis te 




nezinu cik liela šī puzle ir oriģinālbildē, bet manā prātā tā ir milzīga, pēc izmēriem kā gulta, kuru sadalot izveidojas daudz sēdamvietas gan bērniem, gan pieaugušajiem.  
Turpinot klejot jau atkal uzdūros rūpīgi uzadītiem pīņu džemperiem, žaketēm un kleitām. Saprotu, ka šo ziem man noteikti ir jāuzada kāds īpašs darbs ar pīnēm. Jā, jā, atzīstos, nekad neesmu adījusi pīnes. Visādus brīnumus, bet ne pīnes. Ja jau reiz par pīnēm, tad noteikti gribu pieminēt kādu Latviešu meiteni, kas dzīvo Austrālijā un par kuras darbiem priecājos ik reiz. Šiet  arī Jūs varat papriecāties par tik rūpīgiem roku adījumiem!  Te viens no maniem favorītiem:


Jāatzīstas, ka šodien atkal tik griezu un griezu, bet jau tuvāk vakaram tiku pie šūšanas. Ja vien nesalaidīšu ko "dēlī", tad no divu dienu griešanas sanāks viens varens "mētelītis", lieku to pēdiņās, jo tas būs plāns no kokvilnas. Tagad tik atliek izdomāt kādu likt oderi un kāds pogas. 

Eh, tik daudz ideju, bet tik divas rokas. Iesākta veste mīļotajam, iesākts džemperis sev, nepabeigta veste vīra māsai un mamma stāv rindā un gaida, kad ķeršos klāt viņas vestei. Un tad kad šis viss būs pabeigts, tad būs pēdējais brīdis ķerties klāt Ziemassvētku dāvanām! Vai Jūs jau esat pat to aizdomājušies? Vai varbūt jau esat par to parūpējušies? Man ir tikai nojausma ko varetu uzdāvināt mīļajai omiņai, bet vai izdosies realizēt to manīsim tuvāk decembrim.  



4 Responses to Trešdienas pastaiga

  1. Inese

    puzlis ir superīgs - nebiju iedomājusies, ka tādus var sašūt un tie tik smuki izskatās kopā salikti :)
    Par pīņu adījumiem - tie man mīļākie, varbūt tādēļ, ka ilgu laiku bij tikai puika jāapada un mežģīņu raksti viņam nepiestāvētu :), tāpēc galvenais motīvs bija pīnes :)))
    Un Tavs favorīts arī man ļoti, ļoti patīk - noteikti tādu gribētu savai meitiņai :)

  2. guna

    Puzle tiešām ir baigi laba! Gluži vai bilde jāpaglabā, lai neaizmirstas. =)
    Klau, un tu tās vestes tiešām pēc tam arī valkā? Nekad neesmu mēģinājusi, jo man parasti salst rokas nevis rumpis...

  3. I.D.

    Guna, manaa gjimenee ir triis svariigi nosaciijumi siltumam: lai kruutis siltas, mugura silta, un kaajas siltas. Veste muusu gjimenee ir ideaals risinaajums rudenim un pavasarim. Jo laiks ir maaniigs, kad it kaa ir silts bet tomer veess, tai pat laikaa liekas ka veess, bet kustoties ir silti un rokas ir labs veedinaashanas varinats :) Ceru, ka saproti manu domu :))) Rokas man saak salt pie miinusiem.

  4. Sarkanā Biete

    Man arī vājība uz vestēm, bet patreiz reāli tās nevalkāju, jo nesalst:) Nu vismaz pie 30 grādiem plusā ne:)

    Un pužļpaklājs ir superīgs. Paldies, ka padalījies! Lai veicas ar Ziemassvētku dāvanu darināšanu. Es arī pamazām jau rosos...

Leave a Reply