Jūtos kā varone!

on 6/22/11. Filed under: , , , ,

Hei! :)

Šodien varonīgi pabeidzu pirmo kleitu savā mūžā! Sanāca šūt diezgan ilgi, jo lielajam vīrietim atvaļinājums un protams abi ļoti palīdz :)))... Domāju, ka ar ietrennētu roku to visu var pabeigt vienā dienā :).
Pašai ļoti tīk, bez kļūdām protams neiztikt :)




8 Responses to Jūtos kā varone!

  1. MuSa

    Pa smuko! Kabata un sirsniņa piedod tādu koķetumu!

  2. Anonymous

    man tās biksiņas dikti patīk! Es savai arī mēģināju uzšūt, bet galīgi nesanāca, jo nemācēju smuki atlocīt malas uz iekšu, tad nu sadusmojos un aizmetu visu pa gaisu :D būs jāmēģina kādreiz vēl...

  3. I.D.

    khm... es saakumaa pietraakleeju malinjas, nu jau peec bikseem un kreklinja varu arii atspraust tikai ar adatu. Man saakumaa bija vieglaak lielaaku malinju atshuut. Tb resnaaku. Tagad shuju dzeltenu kleitinju, un tai jau shauraaku un garu varu taisni noshuut :) Njem raibaaku/tumshaaku audumu - tur braakjus neredzees :) Man arii ir vienas izbraakjeetas bikses :) Kas bija paredzeeti shorti, bet sanaaca bikses liidz potiiteem un dibena vieta krietni par mazu :D un pirmo ko piegriezu, nez kapec izdomaaju, ka jaapieliidzina augshas abiem.... Taa kaa! :) Shuj tik augshaa un gaidu, lai ir ko iekomenteet :)))

  4. Inese

    ļoti skaista kleitiņa - man ar tā kabatiņa ar sirsniņu dikti uzrunā - romantiski koķeti

  5. ferby

    superiga! audums ari loti smuks.

  6. Sarkanā Biete

    Burvīgi koķets komplektiņš:)

  7. Inese(Gadalaiku Skices)

    Superīga kleitiņa!Kur var pasmelties pamacības kā šūdināma tā kleitas augšiņa -savilkumi ar gumijiņām?

  8. I.D.

    Inese, nekaa sarezgjiita! Ir taada speciaala gumija kuru uztin uz apaksheejaa diega spoliites (nostieptu). Kaa uzshuut kleitinju var nopirkt pamaaciibu te http://www.dana-made-it.com/2008/07/summer-vacation-dress-and-shortie.html Gan jau internetaa var samekleet bez maksas, bet taa kaa es no Danas daudz ko izmantoju, tad ir greeks nenopirkt vismaz vienu piegriestni :)

Leave a Reply