Finaly.../*Beidzot...

on 6/7/11. Filed under: , , , , , , , ,

... finaly i have what to say. It was very quiet period, but with good news in final! :))) I will have sewing machine! Not mine, but i can use it for a little, and that means, that i can realize all my ideas... so be ready.
And now a little bit about that what i have done and what i was doing all this time :) ...
It is very hot outside - about 28-33 degrees (Celsius) so, mostly we are doing nothing :) just taking shower after each few hour :)

*...beidzot!  Beidzot es varu ko uzrakstīt (ļoti bija aptrūcies runājamais). Un man ir superīgas ziņas! :) Es tikšu pie šujmašīnas, un tas nozīme, ka varēšu realizēt savas daudzās ieceres, kas traucē rosīties un iet tālāk. Tā kā esiet gatavi! :)
Fūū... šī vasara ir vienkārši ļoti karsta. Droši vien, ja šāda vasara būtu Anglijā, tad tiktu izsludināta trauksmes situācija un neviens uz darbu neietu, jo var pārkarst (tāpat kā ziema līdz -15 grādiem ir katastrofa, jo visiem ir vasaras riepas).. Noteikti neesmu vienīgā, kam traucē šis karstums darboties - adīt vienkārši nav iespēams, rokas svīst kā trakas, bet nav jau arī tā, ka nekas nav tapis.. šo to šodien atrādīšu, šo to visticamāk ka rīt...

Tu-Tu /* princešsvārki

Vest for my superboy/*vestīte manam superpuikam
There is version for girls as well/ * ir arī meiteņu versija





Some accessories/ * rotaslietas








No Responses to Finaly.../*Beidzot...

Leave a Reply