favorite wednesday/* mīļākā trešdiena

on 3/9/11. Filed under: , , ,

 Just a few years ago i had a super car, still my dream car. Why still its a dream car? Because i had to choose between our black Lady (subaru impr.) and my blue friend (Mini) - which one will be our Family car :).... well, the story it's not about my dreams, but how we (moms) can affect our babies while we are pregnant...
 I did notice that my little one is crazy about MINI COOPER car models, could not figure out why and then i did remember, what i was doing while he was inside and how he did react on all this ... ;)  every time when i felt bad, i jump in my super car and went for a little sporty circle and little one start kick me every time when i start drive :)... and......... based on that all, i have made this:

Does it looks like my super car ?:D

*Vēl tīri nesen man bija viens superīgs autiņš, bet ņemot vērā ģimenes pieaugumu nācās no viena atteikties (protams no mazākā). Tik un tā šis auto paliks par manu sapni, kamēr to nepiepildīšu vēlreiz. Šis "īss" stāstiņš nav par to, bet gan par to, kā mēs mammas ietekmējam savus mazos, kamēr tie vēl ir mūsu puncī..
 Tīri nesen sapratu, ka mans bērns ir kā uzburts tieši uz Mini Cooper auto markas modelīšiem un nevarēju saprast kāpēc tieši tā, tak manu auto viņš nav redzējis, bet tad aizdomājos par to, ko un kā darīju kamēr mēs bijām viens vesels... Ik reiz, kad slikti jutos, iekāpu savā mazzauto un izmetu kādu sportisku aplīti, uz ko mazais ļoti reaģēja, vienmēr sāka aktīvi sportot kā sāku stūrēt... un, atceroties šo visu, tapa šis te:

Vai izskatās pēc mana superauto ? :D



 Have a nice day ;) It's allmost summer outside :)
*Lai Jums jauka diena :) Skat! Gandrīz jau vasara klāt :) 

p.s maybe it's all in my mind :))
*p.s. iespējams, ka tās ir tikai manas iedomas :)) 

1 Response to favorite wednesday/* mīļākā trešdiena

  1. ieva

    Ienāc šeit pēc maza pārsteiguma:
    http://ievaspieraksti.blogspot.com/2011/03/sanemu-celojoso-davanu.html

Leave a Reply